Ingrediente:
-
1
piept de pui
-
2
felii de sunca slaba
-
4
felii de cascaval
-
Rosii
-
Cimbru,
boia dulce (eu prefer boia afumata), sare, piper, turmeric
-
Ulei
de masline
-
Putina
apa
-
2
linguri de pasta de rosii (2 rosii oparite, se decojesc si se paseaza, dar nu
pana ajung pasta, cat sa ramana bucatele, 2 catei de usturoi. Pasta se da in
clocot)
Mod de lucru:
Se ia pieptul de pui, se bate
pentru a se subtia, se presara sarea si piperul si se va pune la prajit
intr-o tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte. Se
scoate si de va pune pe servetele pentru a se absorbi.
Peste pieptul de pui se
pune sunca, apoi cascavalul, cateva felii de rosii.
Se face un amestec din:
pasta de rosii, o lingura de ulei, o lingura de apa, sare si condimente.
Se baga la cuptor cam 20-25 minute, la foc
mediu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introduceti comentariul dvs.