duminică, 7 septembrie 2014

Piept de pui Valdostana

Ingrediente:
-         1 piept de pui
-         2 felii de sunca slaba
-         4 felii de cascaval
-         Rosii
-         Cimbru, boia dulce (eu prefer boia afumata), sare, piper, turmeric
-         Ulei de masline
-         Putina apa
-         2 linguri de pasta de rosii (2 rosii oparite, se decojesc si se paseaza, dar nu pana ajung pasta, cat sa ramana bucatele, 2 catei de usturoi. Pasta se da in clocot)

     Mod de lucru:
     Se ia pieptul de pui, se bate pentru a se subtia, se presara sarea si piperul si se va pune la             prajit intr-o tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte. Se scoate si de va pune pe                 servetele pentru a se absorbi.
    Peste pieptul de pui se pune sunca, apoi cascavalul, cateva felii de rosii.
    Se face un amestec din: pasta de rosii, o lingura de ulei, o lingura de apa, sare si condimente.
    Se baga la cuptor cam 20-25 minute, la foc mediu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti comentariul dvs.